Προφίλ

Είσοδος

Συχνές Ερωτήσεις

 Εμπιστοσύνη στις υπηρεσίες μας

Η άποψη μας είναι : Ασφαλίσου στην Ασφαλιστική που επιθυμείς χωρίς γκρίζες ζώνες και κρυφές εξαιρέσεις για να έχεις άμεσα την αποζημίωση σου.

Για  αυτό το λόγο:

Με την καινοτόμο μελέτη traffic light σου προσφέρουμε την τεχνογνωσία να σχεδιάσεις το Ασφαλιστικό Πρόγραμμα που σου ταιριάζει αλλά και να ελέγξεις αν  αυτό το πρόγραμμα διατίθεται από άλλη Ασφαλιστική Εταιρία σε καλύτερο κόστος.

Η άποψη μας είναι  να μην αγοράζεις απλά ένα Ασφαλιστήριο συμβόλαιο μιας Ασφαλιστικής Εταιρίας αλλά να επιλέγεις αυτό που σου ταιριάζει και να το βελτιώνεις εάν κάτι δεν σου αρέσει.

Για  αυτό το λόγο:

Με την καινοτόμο μελέτη traffic light σου προσφέρουμε την τεχνογνωσία να σχεδιάσεις το Ασφαλιστικό Πρόγραμμα σου στο καλύτερο κόστος.

Η άποψη μας είναι ότι καλύτερος είναι ο ταχύτερος αξιόπιστος.

Για το λόγο αυτό:

Όλα σου τα συμβόλαια , οι αποζημιώσεις, οι πληρωμές, η επικοινωνία είναι στη διάθεσή σου στο tmiclub από όπου και αν βρίσκεσαι για όσες Ασφαλιστικές Εταιρίες πιθανά να έχεις επιλέξει.

Επίσης σου προσφέρεται η δυνατότητα να αξιολογείς Ασφαλιστήρια  και  αποζημιώσεις ακόμα και των φίλων σου.

Η άποψη μας είναι ότι δεν υπάρχει αίτημα που δεν έχει τη λύση του.

Για το λόγο αυτό:

Διαθέτουμε την τεχνογνωσία να έχεις μια άμεση απάντηση 24 ώρες / 365 ημέρες  στο 210 67 27 591 η με chat στον προσωπικό σου σύμβουλο.  Είναι ο Άνθρωπος που θα γνωρίζεις με το όνομά του και θα σε εξυπηρετεί πάντα.

Η άποψη μας είναι ότι Ασφαλισμένος δεν είσαι όταν πληρώνεις έγκαιρα τα Ασφάλιστρα σου αλλά όταν πληρώνεσαι έγκαιρα την αποζημίωση σου.

Για τον λόγο αυτό :

Επικοινώνησε 24 ώρες / 365 ημέρες στο 210 67 27 591 με τον προσωπικό σου σύμβουλο για τις πρώτες κατευθύνσεις τη στιγμή του συμβάντος.  Στη συνέχεια οργανώνουμε τον φάκελο Αποζημίωσης για την επιτάχυνση των διαδικασιών και της πληρωμής. Όλα αυτά με on line ενημέρωση στο tmiclub.

Η άποψη μας είναι ότι όλα γύρω μας αλλάζουν ταχύτατα.

Για τον λόγο αυτό:

Είμαστε μαζί σου σε κάθε εξέλιξη της Ζωής σου με νέες προτάσεις σε κάθε ανανέωση του συμβολαίου σου. Παρακολουθούμε ακατάπαυστα την Διεθνή Ασφαλιστική Αγορά και σε ενημερώνουμε  για ότι νέο υπάρχει σε επίπεδο παροχών και κόστους.

Η άποψη μας είναι ότι ανάλογα με το επάγγελμα διαφοροποιούνται οι ασφαλιστικές σου ανάγκες.

Για  αυτό το λόγο:

Έχουμε σχεδιάσει  tailor made ασφαλιστικά προγράμματα κλιμακωτά ανάλογα με τα οικονομικά σου με τις μεγαλύτερες Ασφαλιστικές Εταιρίες.  Τα προγράμματα αυτά είναι πληρέστερα σε παροχές από τα ακριβότερο και οικονομικότερα από το φθηνότερο της Ασφαλιστικής Αγοράς.

Η άποψη μας είναι ότι βρισκόμαστε εδώ για να σε διευκολύνουμε στις δύσκολες στιγμές σου.

Για το λόγο αυτό:

Μπορείς να δεις από όπου και να βρίσκεσαι τα συμβεβλημένα νοσοκομεία η τα συμβεβλημένα διαγνωστικά κέντρα με τις παροχές τους σε επείγον περιστατικό, την διεύθυνση τους  και τα τηλέφωνα.

Μπορείς να βρεις τα τηλέφωνα της οδικής σου  βοήθειας και τα συμβεβλημένα συνεργεία με τις παροχές τους.

Η άποψη μας είναι ότι όλοι πρέπει να γνωρίζουμε τα δικαιώματα μας για την Δημόσια και Ιδιωτική Ασφάλιση.

Για τον λόγο αυτό:

Μαζί μας θα τα διεκδικήσεις με την υποστήριξη του πιο δυνατού και αξιόπιστου Νομικού Τμήματος της Ασφαλιστικής Αγοράς. Το πλεονέκτημα σου είναι ότι πολύ απλά και εύκολα ενημερώνεσαι για τη Νομοθεσία της Ασφάλισης από  ένα πληρέστατο λεξικό ή με ερωτήσεις απαντήσεις. Υπάρχει και Νομική Βιβλιοθήκη για τους πιο προχωρημένους.

Η άποψη μας είναι ότι η σχέση μας δεν είναι μόνο επαγγελματική αλλά μια σχέση εμπιστοσύνης πολλών ετών.

Για  τον λόγο αυτό:

Το tmiclub σου προσφέρει ευχάριστες εμπειρίες με δώρα, ειδικά τιμολόγια , ταξίδια, εκπτώσεις, κοινωνικές δραστηριότητες και πολλές ευχάριστες εκπλήξεις.

Η άποψη μας είναι ότι την ευθύνη της δικής σου απόφασης αλλά και των ενεργειών μας είναι αποκλειστικά δική μας.

Για αυτό το λόγο:

Εμείς σου εγγυόμαστε την αποζημίωση σου μέχρι 1.500.000 € και την χαμηλότερη τιμή με γνώμονα τη Συγκριτική Μελέτη.