Ελένη ΚοντζιάManagement Consultant

eleni

H Ελένη, έμπειρο στέλεχος στην ασφαλιστική αγορά από το 1998 , είναι απόφοιτος του Αμερικάνικου Κολλεγίου Ελλάδος-Deree College, με Bachelor’s Degree in Marketing Management, και ασφαλιστικές σπουδές στο ΕΙΑΣ & CII Chartered Insurance Institute. Διαθέτει σημαντική εξειδίκευση στις Εταιρικές ασφαλίσεις, τη Διαχείριση Αποζημιώσεων, την Επαγγελματική Αστική Ευθύνη & ασφάλιση Υγείας σε Affinity groups, και εμπειρία σε θέματα διοίκησης ασφαλιστικής επιχείρησης, ως Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρίας ΜΑΣ Insurance Broker από το 2005. Μιλάει Αγγλικά και Γερμανικά. Είναι μέλος της ΕΕΔΕ & του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών.

Πως μπορούμε να σας βοηθήσουμε ;

Mε την One to One επικοινωνία διεκπεραιώνουμε αποτελεσματικά οποιοδήποτε αίτημα σας με την άμεση ανταπόκριση του έμπειρου και εξειδικευμένου Προσωπικού σας Σύμβουλου

(αστική χρέωση βάσει του εκάστοτε παρόχου)

Η συνήθης συγκριτική πολυτιμολόγηση στο διαδίκτυο ή οι προσφορές των Ασφαλιστικών με στόχο το φθηνότερο δεν σας διασφαλίζει. Το φθηνότερο μπορεί να είναι πολύ ακριβό, καθώς δεν είναι πάντα εύκολο να διαγνώσει κανείς τις εξαιρέσεις, τις γκρίζες ζώνες και τις απαλλαγές.

Με την Traffic Light όλα είναι ξεκάθαρα