Ντόρα ΓρηγοροπούλουExecutive Director

ntora

Η Ντόρα είναι απόφοιτος του Πανεπιστημίου Κρήτης στο τμήμα Εφαρμοσμένων Μαθηματικών με εξειδίκευση στη Χρηματοοικονομία & Επιχειρησιακά Μαθηματικά. Γνωρίζει Αγγλικά  και Γερμανικά , διαθέτει Πιστοποίηση Ασφαλιστικού Διαμεσολαβητή από την Τράπεζα Ελλάδος & έχει ολοκληρώσει το ετήσιο Ασφαλιστικό Σεμινάριο του ΕΙΑΣ, ενώ παρακολουθεί και μαθήματα αναλογιστικής επιστήμης.  Από το 2012 δραστηριοποιείται στην Ασφαλιστική Αγορά ως Τεχνική Διευθύντρια σε εταιρίες μεσιτείας ασφαλίσεων και από το 2017 είναι η Διαχειρίστρια της Tailormade Insurance IKE.
Η μαθηματική της σκέψη την οδήγησε να μετατρέψει τα ασφαλιστήρια συμβόλαια σε μία σειρά μεταβλητών που μέσα από τις έξυπνες φόρμες πολλαπλών επιλογών, ο πελάτης επιλέγει σύμφωνα με τις προδιαγραφές του, το Ασφαλιστικό Πρόγραμμα της αγοράς, το οποίο είναι σύμφωνο με τις δυνατότητες του.

Πως μπορούμε να σας βοηθήσουμε ;

Mε την One to One επικοινωνία διεκπεραιώνουμε αποτελεσματικά οποιοδήποτε αίτημα σας με την άμεση ανταπόκριση του έμπειρου και εξειδικευμένου Προσωπικού σας Σύμβουλου

(αστική χρέωση βάσει του εκάστοτε παρόχου)

Η συνήθης συγκριτική πολυτιμολόγηση στο διαδίκτυο ή οι προσφορές των Ασφαλιστικών με στόχο το φθηνότερο δεν σας διασφαλίζει. Το φθηνότερο μπορεί να είναι πολύ ακριβό, καθώς δεν είναι πάντα εύκολο να διαγνώσει κανείς τις εξαιρέσεις, τις γκρίζες ζώνες και τις απαλλαγές.

Με την Traffic Light όλα είναι ξεκάθαρα