Προφίλ

Είσοδος

Tailor Made Insurance IKE

Η Καινοτόμος Μέθοδος να σχεδιάσεις την Ασφάλιση σου

Η TAILOR MADE ιδρύθηκε το 2017 και με την υποστήριξη του Μεσίτη Ασφαλίσεων ΜΑΣ ΑΕΜΑ δημιούργησε το 2020 την πλατφόρμα tailormadeinsurance.gr. Η Tailor Made αξιοποίησε την τεχνογνωσία της ΜΑΣ ΑΕΜΑ που διαθέτει σε Tailor Made Ασφαλιστικά Προγράμματα Μεγάλων Επιχειρήσεων και Βιομηχανικών Κινδύνων μεταφέροντας την σε Ατομικά Ασφαλιστικά Προγράμματα.

Σκοπός της είναι να σου εξασφαλίσει ένα Ασφαλιστικό Πρόγραμμα οικονομικότερο από το φθηνότερο της Ασφαλιστικής Αγοράς και πιο πλήρες από το ακριβότερο!

Το όραμα είναι η πλατφόρμα «tailormadeinsurance.gr» να δημιουργήσει κλίμα εμπιστοσύνης και πειθούς όσον αφορά στην ιδιωτική Ασφάλιση.

Αυτό σημαίνει ότι οι συνεχείς στόχοι της είναι :

  • Σε επίπεδο χρήστη να είναι user friendly, μοναδική αφού εξελίσσεται, αναγκαία αφού προσφέρει ότι καινούργιο υπάρχει, αυθεντία σε γνωστικό επίπεδο, δημοφιλής λόγω της Ανθρωποκεντρικής της προσέγγισης και αποδεκτή
  • Σε επίπεδο προϊόντων να διατηρήσει την πρωτιά στα private label προϊόντα
  • Σε κοινωνικό επίπεδο να είναι το σημείο αναφοράς για τη διάδοση του θεσμού της ιδιωτικής Ασφάλισης. Ταυτόχρονα να συνεισφέρει στη διαμόρφωση Ασφαλιστικής Συνείδησης, η οποία στην Ελλάδα είναι σε πρώιμο επίπεδο. Αυτός ο ρόλος είναι πολύ σημαντικός στην εποχή του Μέλλοντος που στηρίζεται στην πρόληψη και όχι στην καταστολή
  • Σε οικονομικό επίπεδο στις 31/12/2025 να είναι ο leader στην ψηφιακή εποχή
  • Να εισέλθει και σε άλλες χώρες
Πιστοποίηση